Vrijgezellenfeestje Limburg

Voor een origineel en gezellig vrijgezellenfeestje in Limburg bent u aan het juiste adres bij Rederij Stiphout in Maastricht. Wij hebben een uitdagend programma voor u in petto waar u en uw gasten optimaal van genieten. Ons enthousiaste team denkt graag met u mee over de invulling van een leuke avond. Wij willen dat u nergens omkijken naar heeft en dat het u aan niets ontbreekt.

Ongekende mogelijkheden voor een vrijgezellenfeestje in Limburg

Wie een vrijgezellenfeestje bij ons in Limburg organiseert, gaat een fantastische avond tegemoet waar nog lang over zal worden nagepraat. Indien u wenst, kunt u over een eigen passagiersschip beschikken. Hierbij mag u zelf de vertrek- en aankomsttijden van en naar Maastricht of een andere locatie bepalen. Het zal u goed doen om te horen dat wij al een aantal programma's voor u hebben samengesteld, zoals de 'Party on the River'-cruise. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een speciaal arrangement voor uw gezelschap samen te stellen. De mogelijkheden zijn hierbij oneindig! Op de avond zelf doen onze medewerkers er uiteraard alles aan om het u en uw gasten optimaal naar de zin te maken.

Neem contact op en reserveer

Wilt u een vrijgezellenfeestje organiseren op een bijzondere feestlocatie in Limburg? Schakel dan de hulp in van Rederij Stiphout uit Maastricht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel naar +31 (0)43 3515300 of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl. Indien u al een geschikt arrangement heeft gevonden, kunt u dit ook gelijk online reserveren.

Meer informatie